Segédgondozó

(4 0923 22 03) 

Kedves Érdeklődő!

Megtisztelő, hogy megkereste portálunkat, és szeretnénk hinni, hogy felkeltjük érdeklődését az általunk végzett szakképesítéseket célzó oktatótevékenységünk iránt. Most csak egy, a jelenlegi társadalmi gondok és a munkanélküliség enyhítéséhez hozzájárulni képes szakma elsajátítását célzó tanfolyamról, nevezetesen a segédgondozó szakképzéséről szólunk.

A szakképzés célja: Idős, beteg, elesett emberek ápolása, gondozására elhivatottságot érző és erre vállalkozó szakemberek képzése. Olyan felkészült szakembereké, akik egy-egy felsőfokú képesítésű egészségügyi-, vagy szociális szakember mellett, annak irányításával képesek a legkorszerűbb alapápolási és szociális gondozási feladatokat erre rendelt intézetben, vagy akár a gondozott lakásán ellátni.

Gyakorlati képzés:  (a hallgató által választott intézményben lehetséges). Minden hallgatónak a képzés során az oktatási programban előírt gyakorlatot teljesíteni kell, és erről a képzés végéig igazolást kell hozni.

Segédgondozó képzésünket azoknak a hallgatóknak ajánljuk, akik az elméleti tudással együtt a gyakorlati anyagot is képesek egyénileg is elsajátítani. Képző intézményünk megismerteti a hallgatókkal a szakmai követelményeket, szóbeli tételsorokat, gyakorlati tematikát, valamint biztosítja a vizsgakövetelmények elsajátításához szükséges tananyagot, teszteket. Szükség esetén oktatóink további segítséget nyújtanak. A képzés során a követelményeknek megfelelően feldolgozzuk a tananyagot a konzultációk alatt. 

A  szakmai konzultációkat szombatonként vagy vasárnaponként szervezzük, ahol igénybe vehetik a szaktanáraink segítségét a minél hatékonyabb egyéni szakmai felkészülés érdekében. 

Képzés tananyagegysége:
– Szakmai személyiségfejlesztés
– Elsősegélynyújtási alapok
– Társadalomismeret
– Gondozási alapismeretek
– Gondozási szükségletek felmérése
– Gondozás az alapellátásban
– Gondozás a szakosított ellátásban
– Szociális gondozás adminisztrációja
– Akadályozottság és segédeszközök
– Ápolási alapismeretek
– Betegmegfigyelés

Ápolási adminisztráció

Képzés ideje: 
Tantermi vagy online konzultációs képzés: 6 hónap, szombat vagy vasárnap.

Képzési díj: 140.000.- Ft.
Jelentkezéskor: 20.000,- Ft. + (6 x 20.000.- Ft. részletfizetés) 

A jelentkezés előfeltétele: A 18. életév betöltése, nagykorúság (cselekvőképesség) és legalább a nyolc általános iskolai osztály, illetve 2000. évtől 10. osztály eredményes elvégzése.

Tanfolyamunkat a következő városokban indítjuk: 

Budapest, Debrecen, Győr, Kaposvár, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szekszárd, Székesfehérvár, Szeged, Szolnok, Zalaegerszeg

Jelentkezés a tanfolyamra

  Név

  Email cím

  Telefonszám

  Levelezési cím (irányítószám, település, utca, házszám)

  Hogyan talált ránk

  Képzési helyszín

  Megjegyzés, kérés