Rólunk

 krudy-rolunk

Biztosítsa be jövőjét tanfolyamok segítségével!

 Manapság egyre több fiatalnak jelent gondot eldönteni, hogy mihez is kezdjen az érettségi után, hiszen számtalan lehetőség nyílik meg előttük az iskola elvégezésével. Számos fiatal felnőttel is lehet találkozni, aki úgy érzik, nem jól választottak, még keresik az útjukat. Ugyanígy az idősebb korosztály bizonyos része is rákényszerül pályát változtatni, vagy akár saját akarata és tudása frissítése céljából új szakma után néz, vagy másik munkahelyet keres, ahova szükséges a továbbképzés. Erre nyújthatnak megoldást a tanfolyamok.

 A tanfolyamok mindenki számára releváns lehetőségek lehetnek, hiszen számos előnyt nyújtanak azoknak, akik úgy döntenek, belevágnak egy új szakma elsajátításába. A képzések segítségével rövid idő alatt oklevelet szerezhetnek, valódi tudást és gyakorlati tapasztalatot sajátíthatnak el.

 Mi olyan szakmákat nyújtunk, melyekre tényleg van igény. A Pedagógiai munkatárs (pedagógiai asszisztens), a dajka vagy a Pedagógiai munkatárs (Gyógypedagógiai asszisztens) mind olyan területek, ahol állandóan szükség van a segítségre és az utánpótlásra. Alapozza meg jövőjét nálunk!

Oktatóközpontunk 1995 óta vesz részt az iskolarendszeren kívüli szakképzésben. Hagyományos tevékenységi területünk az idegenforgalmi és a pedagógiai jellegű képzés, amely az elmúlt években egyre szélesebb képzési kínálatot nyújtva tovább fejlõdött. Eddigi képzéseinken túl új kurzusok széles spektrumát is ajánljuk, és Budapesten kívül több megyeszékhelyen is oktatunk. Társaságunk igen komoly hangsúlyt helyez a szakmai innovációra. Az elmúlt években a programfejlesztéseken túl több saját jegyzettel is megjelentünk, melyek száma a következõ években tervszerû fejlesztés eredményeként tovább bõvül.  Ugyancsak fontos feladatunknak tekintjük a vizsgák gondos adminisztratív lebonyolítását, úgy véljük, az elmúlt évek vizsgatapasztalatainak felhasználásával, a vizsgáztatás adminisztrációjával kapcsolatos személyi és tárgyi feltételek biztosításával oktatóközpontunk minden feltételt megteremt, hogy a Krúdy hallgatói sikeres szakmai vizsgát tegyenek. Azon hallgatók részére, akik a szombati tanfolyamainkon nem tudnának részt venni azok részére egyénileg, személyre szabott tanulási programot tudunk biztosítani, ezzel is hozzájárulva a garantált vizsgaprogramban való sikeres részvételt.
 
Várjuk jelentkezésüket.