Szociális gondozó és ápoló

AKCIÓ!!!

OKJ 34 762 01
Nyilvántartásba vételi száma: E-000660/2014/A004socialis-gond-apolo

Jelentkezés a tanfolyamra

Kedves Érdeklődő!
Megtisztelő, hogy megkereste portálunkat, és szeretnénk hinni, hogy felkeltjük érdeklődését az általunk végzett szakképesítéseket célzó oktatótevékenységünk iránt. Most csak egy, a jelenlegi társadalmi gondok és a munkanélküliség enyhítéséhez hozzájárulni képes szakma elsajátítását célzó tanfolyamról, nevezetesen a szociális gondozók és ápolók szakképzéséről szólunk (a többi nálunk elsajátítható szakképesítésről azok aktuálissá válása esetén teszünk közzé portálunkon és a sajtó útján is felhívásokat).
 
Kérjük és javasoljuk, hogy áldozzanak néhány percet e felhívás elolvasására és tartalmának tanulmányozására. Örülnénk, ha Ön, vagy valamely családtagja, barátja, ismerõse nálunk, illetve a velünk szerződéses kapcsolatban lévő gondozóintézetben sajátítaná el ennek a napjainkban egyre szükségesebb tevékenységnek elméleti és gyakorlati tudnivalóit.
 
A szakképzés célja: Idős, beteg, elesett emberek ápolása, gondozására elhivatottságot érzõ és erre vállalkozó szakemberek képzése. Olyan felkészült szakembereké, akik egy-egy felsőfokú képesítésű egészségügyi-, vagy szociális szakember mellett, annak irányításával képesek a legkorszerűbb alapápolási és szociális gondozási feladatokat erre rendelt intézetben, vagy akár a gondozott lakásán ellátni.
 

Gyakorlati képzés:  (a hallgató által választott intézményben lehetséges). Minden hallgatónak a képzés során az oktatási programban előírt gyakorlatot teljesíteni kell, és erről a képzés végéig igazolást kell hozni.

Szociális gondozó és ápoló   képzésünket azoknak a hallgatóknak ajánljuk, akik az elméleti tudással együtt a gyakorlati anyagot is képesek egyénileg is elsajátítani. Képző intézményünk megismerteti a hallgatókkal a szakmai követelményeket, szóbeli tételsorokat, gyakorlati tematikát, valamint biztosítja a vizsgakövetelmények elsajátításához szükséges tananyagot, teszteket. Szükség esetén oktatóink további segítséget nyújtanak. A képzés során a követelményeknek megfelelően feldolgozzuk a tananyagot a konzultációk alatt. 
Minden jelentkezőnk órarendet kap, amelyen a szakmai konzultáció időpontjai és helyszíne is fel lesz tüntetve.
A  szakmai konzultációkat szombatonként szervezzük ahol igénybe vehetik a szaktanáraink segítségét a minél hatékonyabb egyéni szakmai felkészülés érdekében. 
 

Képzés moduljai:

 • Gondozási-ápolási alapfeladatok,
 • A szükségletek felmérése,
 • Sajátos gondozási feladatok,
 • Gondozási-ápolási adminisztráció,
 • Foglalkoztatás I.-II.,
 • Munkahelyi egészség és biztonság.
A záróvizsgán részt vétel feltétele: a fenti modulokból minden hallgatónak modul záróvizsgát kell tenni.
Az OKJ szakmai vizsgára jelentkezők részére térítésmentes képzési tanácsadás keretén belül tájékoztatjuk a vizsgával kapcsolatos teendőkről (pl. vizsga időpontok, vizsgaszervezők, vizsgadíjak, Europass igénylés, stb.).
Betölthető munkakörök: szociális gondozó és ápoló, fogyatékosok gondozója.

Képzés ideje:         

Tantermi konzultációs képzés: 12 hónap, szombaton órarend szerint 08 – 15 óráig

Képzési díj: 12.000/hó  Ft. (144.000,- Ft) + vizsgadíj 
Jelentkezéskor: 12.000,- Ft. a tandíj első részlete 
A jelentkezés előfeltétele: A 18. életév betöltése, nagykorúság (cselekvőképesség) és legalább a nyolc általános iskolai osztály illetve 2000. évtől 10. osztály eredményes elvégzése.
Tanfolyamunkat a következő városokban indítjuk: 
Budapest, Győr, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Zalaegerszeg

Jelentkezés a tanfolyamra

  Név

  Email cím

  Telefonszám

  Levelezési cím (irányítószám, település, utca, házszám)

  Képzés helyszín

  Megjegyzés, kérés