Kisgyermekgondozó nevelő

kisgyermekgondozóJelentkezés a tanfolyamra

Kisgyermekgondozó tanfolyam: új tudás, új munkahely

Unja a jelenlegi munkáját? Minden nap úgy kel fel, hogy bárcsak valami mást csinálhatna? Képzelje el, hogy reggelente örömmel és kíváncsisággal vág neki a napnak, és nem csak rutinból vagy megszokásból végzi el a soron következő feladatait!Váltson, és ne féljen dönteni, mert sosincs késő új dolgokba kezdeni. Jöjjön el hozzánk és végezze el tanfolyamaink egyikét, mellyel akár azonnal egy teljesen új szakma rejtelmeit sajátíthatja el! A kisgyermekgondozó tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szeretik a gyermekeket és mindig is velük szerettek volna foglalkozni. A szeretet azonban nem elég, fontos, hogy akkor válassza ezt a tanfolyamot, ha úgy érzi, átlagon felüli türelemmel, nyitottsággal és kitartással rendelkezik, de garantáljuk, hogy megéri az erőfeszítést!A kisgyermekgondozó tanfolyam segítségével Ön megszerezhet minden szükséges elméleti és gyakorlati tudást, amivel képes lesz maradéktalanul ellátni munkakörét. Ha szeretne egy nagy kitartást igénylő, ám örömteli szakmát tanulni, jelentkezzen kisgyermekgondozó tanfolyamunkra!
 

Kisgyermekgondozó nevelő tájékoztató

OKJ 54 761 02

Nyilvántartásba vételi száma: E-000660/2014/A003

Kedves Érdeklődő!
Nagyon örülünk, hogy megkereste tovább tanulási szándékával Oktatóközpontunkat. Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatónkat, és amennyiben döntött a tanulás mellett, kérjük a jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével nyújtsa be a jelentkezését Oktatóközpontunkhoz, hogy minél előbb regisztrálni tudjuk a legközelebb induló osztályunkba. Szeretettel várjuk jelentkezését iskolánkba.
 

Jelentkezés a tanfolyamra

Tájékoztató:

A kisgyermekgondozó – nevelő emelt szintű végzettségű szociális szakember, aki gyermekek gondozási-nevelési feladatait látja el a gyermekek napközbeni ellátását biztosító intézményekben és együttműködik a napközbeni kisgyermekellátást segítő pedagógussal, pszichológussal, orvossal. A speciális és sérült gyermekcsoportban munkáját gyógypedagógus szakember irányításával végzi.

Gyakorlati képzés: a hallgató szervezésében egy általa kiválasztott gyakorlati helyen, bölcsődében, szociális gyermek jóléti intézményben (pl. gyermek otthon). Minden hallgatónak a képzés során az oktatási programban előírt gyakorlatot teljesíteni kell, és erről a képzés végéig igazolást kell hozni.

Kisgyermekgondozó,- nevelő képzésünket azoknak a hallgatóknak ajánljuk, akik az elméleti tudással együtt a gyakorlati anyagot is képesek egyénileg is elsajátítani. Képző intézményünk megismerteti a hallgatókkal a szakmai követelményeket, szóbeli tételsorokat, gyakorlati tematikát, valamint biztosítja a vizsgakövetelmények elsajátításához szükséges tananyagot, teszteket. Szükség esetén oktatóink további segítséget nyújtanak. A képzés során a követelményeknek megfelelően feldolgozzuk a tananyagot a konzultációk alatt, vizsga kérdéseket kidolgozzuk.
Minden jelentkezőnk órarendet kap, amelyen a szakmai konzultáció időpontjai és helyszíne is fel lesz tüntetve.
 
A  szakmai konzultációkat szombatonként szervezzük ahol igénybe vehetik a szaktanáraink segítségét a minél hatékonyabb egyéni szakmai felkészülés érdekében. 
Képzés moduljai:
 • Munkahelyi egészség és biztonság,
 • Foglalkoztatás I.- II.,
 • A szociális ellátás általános tevékenységei,
 • Elsősegély-nyújtási feladatok,
 • Gyermekellátási feladatok,
 • Házi időszakos gyermek-felügyeleti feladatok,
 • A napközbeni gyermekellátás feladatai,
 • A napközbeni gyermekellátás dokumentációs feladatai.

A záróvizsgán részt vétel feltétele: a fenti modulokból minden hallgatónak modul záróvizsgát kell tenni.
 
Az OKJ szakmai vizsgára jelentkezők részére térítésmentes képzési tanácsadás keretén belül tájékoztatjuk a vizsgával kapcsolatos teendőkről (pl. vizsga időpontok, vizsgaszervezők, vizsgadíjak, Europass igénylés, stb.).
Elhelyezkedési lehetőségek: bölcsődében, óvodában, gyermekotthonban.
 
Jelentkezés feltétele: érettségi bizonyítvány
 
Online vagy tantermi konzultációs képzés: 8 hónap szombaton órarend szerint 09 – 14 óráig 

Tandíj: 130.000.- Ft. + vizsgadíj
Jelentkezéskor: 26.000,- Ft.,  8 x 13.000.- Ft. /hó

Tanfolyamunkat a következő városokban indítjuk: 
Budapest, Győr, Kaposvár, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Szeged, Zalaegerszeg

Jelentkezés a tanfolyamra

  Név

  Email cím

  Telefonszám

  Levelezési cím (irányítószám, település, utca, házszám)

  Képzés helyszín

  Megjegyzés, kérés